PRODUK2 KELUARAN TUAN RUMAH.....
Salam sayang semua ....
Maaf terlalu lama xdi update blog niee....bzy sekali hinggakan xsempat nak update...
Untuk permulaan tahun 2018.....MA cuba aktifkan balik update blog kesayangan ini...
Terima kasih pd followers yg sudi & masih setia menanti.....
Buat pembuka tahun 2018 disini MA perkenalkan produk keluaran MA terkini....
KICAP CHAR KUEYTIAW
Boleh juga memasak mee, bihun & nasi goreng
mengikut kretiviti si tukang masak..
Didatangkan dalam botol berkembar utk
kemudahan pengguna ...bg adjust kepedasan
citarasa yg diingini..
Produk cili ... telah tersedia dgn campuran bawang,
ketika masak puan xperlu blander bawang lagi
produk ini cuma perlukan bahan2 mentah yg lain jer
Spt, sayur2an taugeh & kucai, hirisan ayam/daging
serta udang sahaja berserta dgn bahan utamanya
mee, kuey tiaw , bihun atau nasi.
'SELAMAT MENCUBA'
SOS PENCICAH 100% MENYENGAT
Sos pencicah yang sangat hebat rasanya....
Mesti cuba.....pasti tuan & puan tepikat dgn citarasanya
Sangat sesuai digandingkan dengan popia viral mashroom
serta tauhu sumbat berintikan ayam mushroom bercheese
keluaran baru syarikat kami
Sesuai juga dicicah dengan cucur serta kropok leko
Maii cuba ...dah cuba pasti nak lagi
SOS YONG TAUFOO 100%MENYENGAT
Produk untuk dimakan dengan yong taufoo
serta sotong kangkong ini sangat2 owesome
Sesiapa saja penah merasanya pasti terpikat
dengan citarasanya yg menyengat
Xperlu guna 2 jenis sos utk mkn dgn yong taufoo
cuma guna satu2nya sos ini saja
bagitu juga jika utk memakan sotong kangkong
anda perlu tambah saja bijan yg telah disangai utk
menambah kesedapannya yg melampau,,,
Cuba jgn xcuba pasti anda berpuas hati.
SAMBAL IJO BERDENGUNG
Sambal yg diolah dengan ikan bilis bg membuka selera tuan/puan
Dengan kepedasan yang sederhana & keenakkan
rasanya yg mengancam....pasti tuan/ puan
akan terpikat ngan citarasanya.
Pasti cuba...semoga dpt membuka selera anda semua.
Dengan Citarasa hebat.
Untuk mendapatkannya/pertanyaan sila hubungi
Pn Ana 0183665488 / 012 2249746
Boleh secra wsp / tel terus.
TERIMA KASIH.
No comments:
Post a Comment