CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, August 25, 2013

PENCIUM KENTUT PROFESIONAL DI CINA BERGAJI LUMAYAN

Asalamualaikum....
Just untuk merehatkan minda, satelah penat seharian....mengadap tempahan demi tempahan.
Draf nie dah lama MA simpan, cuma belum disiarkan je....
Tak tahulah nak percaya atau tidak.....adake profesion ini di China????
Mai kita baca....... & terpulang pada anda nak pecaya atau tidak.......hehehe


Mungkin anda akan hairan, jika mengetahui tentang profesion ini tapi memang ini benar adanya. Di nergara Cina dibuka jawatan untuk pencium kentut profesional kerana para ahli di Cina meyakini bau kentut juga boleh untuk mengesan penyakit.

Para ahli dalam bidang bau nie mendakwa bahawa mereka dapat mengetahui tentang keadaan kesihatan seseorang dengan cara mengukur jumlah gas yang dikeluarkan melalui kentut.

Dan maka dari itu, di Negeri Tirai Bambu ini para ahli ingin mencari orang yang sanggup membau kentut & mendiagnosis keadaan kesihatan pesakit berdasarkan baunya. Seperti yang dikutip Shanghai List, upah yang di berikan jika sanggup menjalani profesion ini iaitu US$ 50,000 setahun.


Namun ada syaratnya juga, iaitu harus berusia 18-45 tahun & dilarang keras untuk merokok & juga meminum minuman beralkohol. Dan pemohon juga dikehendaki tidak boleh mempunyai penyakit atau gangguan pada hidungnya atau penyakit lain yang berkaitan.

Jika syarat ini sudah dipenuhi semua maka pemohon akan menjalani beberapa siri ujian pengenalan bau dan latihan yang panjang. Sesudah itu , pemohon mendapat sebuah sijil pencium kentut profesional & diharuskan mencium kentut orang setiap hari.

ADAKAH ANDA BERMINAT...???? he3x

Sumber : http://wowberita.org/pencium-kentut-profesional-di-china-bergaji-lumayan

No comments:

Post a Comment